Финансова криза в чалгата

  Share
  avatar
  Admin
  Admin

  Брой мнения : 11
  Join date : 27.11.2008

  Финансова криза в чалгата

  Писане  Admin on Сря Апр 14, 2010 10:39 pm

  Хонорарите във фолка падат драстично. "Положението е драматично", оплакват се певици, цитирани от в. "Телеграф". Дори на топ-изпълнителка като Преслава вече й правят оферти за по 1-2 хил.лева, макар да се знае, че тя иска поне 5.

  Други певици със скъпи клипове се съгласявали да пеят и за по 500, някои били навити и за 100 лева.

  Приходите на чалгата драстично са паднали през последните седмици. Певиците вече не говорят за поддържане стандарта на живот, а за оцеляване, категоричен е вестникът.

  Най-котирани си остават Преслава, Ивана и Глория. След тях идват Галена, Елена Паришева и Мария. Кризата и проверките на дънъчните накарали много собственици на заведения да не канят певици, а само диджеи, които въртят фолкхитове. Някои фолкпевици дори се замислят дали да не се преориентират към естрадата, където положението изглежда по-розово.

  Кризата ударила и "златотърсачките". Богаташите, имащи склонност да се показват с момичета от кориците на мъжките списания, рязко свалили предложенията си. Те предпочитали да излизат с гаджета, които ще вършат работа в леглото и няма да се правят на суперзвезди само за това, че са се показвали по страниците на лъскавите издания. Ако хонорарите на певиците падали с 30 до 50%., то издръжката на вечер на метреса можела да се свлече дори с 90%.

   В момента е: Вто Яну 22, 2019 9:15 am